Over Spindler

Eerlijk, eigenwijs en eigentijds

Spindler, een naam die staat. Inmiddels al bijna 100 jaar (op naar 2022) zijn we als echt Rotterdamse totaalinstallateur actief in de woningbouw en utiliteit, zowel bij nieuwbouwprojecten als bij renovatie. Of het nu gaat om grootschalige projecten zoals Up:Town, De Markthal en de Amstel Tower, of om individuele wensen, wij werken altijd volgens een herkenbare en succesvolle stijl. Daarbij staat techniek, kennis en ervaring voorop. Dát is Spindler.

Medewerkers

Onze persoonlijke benadering is niet alleen duidelijk zichtbaar naar onze klanten toe, maar ook juist naar het personeel. Bij ons kun je echt jezelf zijn en, als je dat wilt, jezelf ontwikkelen. We zijn echt een familiebedrijf, waarbij iedereen even belangrijk is en persoonlijke benadering een grote rol speelt. Om dit allemaal samen te laten komen, hebben wij daarom voor ons jubileumjaar 2022 ook 5 kernwaarden benoemd, die we uit willen dragen naar al ons personeel.  Deze 5 kernwaarden zijn:

Plezier 
Je besteedt wekelijks veel tijd aan je werk, wat het extra belangrijk maakt om hier ook plezier in te hebben. Wij willen samen met alle medewerkers een plezierige werkplek creëren met voldoende ruimte voor ontspanning en een goede grap.

Eenheid
4 disciplines, 1 Spindler.

Vakmanschap
Passie voor techniek, wij zijn als “totaalinstallateur” sterk in het bedenken van houdbare oplossingen voor opdrachtgevers. Dit is iets waar wij erg trots op zijn en daarom ook graag uitdragen naar onze medewerkers.  

Klantgericht
De klant staat centraal. We verwachten daarom van iedere medewerker dat ze klantgericht werken.

Vertrouwen 
Wij moeten een betrouwbare partner zijn voor zowel medewerkers als opdrachtgevers.

Met deze kernwaarden willen wij hand in hand een steeds hoger personeelstevredenheid bewerkstelligen, ben jij klaar om daarin een grote rol te spelen?

 

Enkele van onze projecten


Up:Town te Rotterdam

Op het wijnhaveneiland wordt een nieuw icoon gebouwd: Up:Town. Spindler verzorgt hiervoor de totaalinstallatie. Het gebouw zal gaan bestaan uit 184 appartementen, commerciële ruimtes, voldoende parkeerruimte en een binnentuin.
De bouw is reeds gestart en de oplevering zal naar verwachting midden 2019 zijn.


Amstel Tower te Amsterdam

Naast het drukbezochte Amstelstation komt een nieuwe eyecatcher te staan: de Amstel Tower. Spindler verzorgt hiervoor de L-, S-, E-, en W-installaties. Het gebouw is 100 meter hoog en zal in zijn eerste 6 lagen een hotelfunctie hebben, daar bovenop zitten 192 stadsappartementen. Verder wordt er naast de toren een ondergrondse parkeergarage gebouwd met op het dak een busstation.
Het complex is reeds gebouwd en staat klaar om opgeleverd te worden.


De Lorentz te Leiden
Midden in het centrum van Leiden rondom het centraal station wordt een herontwikkeling van het gebied gerealiseerd, De Lorentz zal hierbij een complex zijn, dat meerdere functies kent. Spindler realiseert voor de woontorens de complete installaties. De Lorentz wordt een gebouw van ruim 50.000 m2 met woontorens, een parkeergarage en utiliteiten zoals winkels en horeca gelegenheden.
De bouw is reeds begonnen en de oplevering wordt verwacht midden 2019.


Woontorens Boston en Seattle te Rotterdam
Aan de Wilhelminapier zijn twee torens gebouwd van 70 meter hoog. Spindler heeft hiervoor de L-, S- en W-installaties verzorgd. In de gebouwen zijn totaal 220 appartementen gebouwd, daaronder een gemeenschappelijke onderbouw van 5 verdiepingen met hierin 1.500 m2 commerciële ruimte voor cultuur, winkels en horeca. Ondergronds is tevens een openbare parkeergarage aangelegd.
De bouw is in 2014 begonnen en in 2017 opgeleverd (ook bij enkele van de naastgelegen torens, zoals New Orleans en De Rotterdam, zijn we eerder betrokken geweest.)

Spindler

Overschiese Kleiweg 780
3043 LH Rotterdam
Nederland
Tel: +31(0)10-4675555
Email: info@spindler.nl

Privacystatement

HNR

www.hnr.eu
info@hnr.eu
Telefoon 088-WERVING (9378464)

Adres:
Vasteland 78 (1.6)
3011BN Rotterdam

Volg ons op Social Media:
Het Nieuwe Recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.